fbpx

Mobile Software AS

Digital health — Innovation Company — Public Health Service Provider —

Contact person

Mobile Software AS ved Rich Larsen

Phone

+47 47 33 39 08

Mobile

+47 47 33 39 08

Address

Buerstadveien 23, 3135 TORØD

Employees

8

Established

2015

MOBILE SOFTWARE AS ER ET NORSK TEKNOLOGISELSKAL SOM UTVIKLER TRYGGHET- OG SIKKERHETSLØSNINGER FOR ANSATTE OG INNBYGGERE. LØSNINGENE HAR FÅTT INTERNASJONAL OPPMERKSOMHET OG BLITT MYE OMTALT I MEDIA

-Mobile Software AS løser et problem med store samfunnsmessige, sosiale og samfunnsøkonomiske konsekvenser. Mobile Software AS tilbyr et økosystem med sikkerhetsresponser for personlig og offentlig trygghet- og sikkerhet. Systemet kan tilpasses til en rekke scenarier og organisatoriske behov for å optimalisere responshastighet og utfall, herunder pandemier som COVID-19.

-Løsningene har fått internasjonal oppmerksomhet og blitt mye omtalt i media.

-I nødsituasjoner kan brukeren aktivere en alarm i bSafeApp ved hjelp av stemmen sin. Alarmsentralen/guardians mottar en alarm med lokasjon og sporing av vedkommende. Live streaming sørger for at alarmsentralen/guardians kan se og høre alt som foregår i situasjonen. Både lyd og video blir automatisk tatt opp og sendt til alarmsentralen/ guardians for senere bruk. – Du kan i dag laste ned bSafeApp i appbutikkene i over 120 land.

-Mobile Software AS har signert en historisk partneravtale med RapidSOS, USAs største leverandør av teknologi for nødsamtaler. Avtalen gir Mobile Software AS tilgang til 3.600 individuelle 9-1-1-nødsentraler, 30.000 operatører og teknologi partnere som Apple, Google, Facebook, Uber i et marked som i 2022 verdsettes til NOK 4.900 MRD per år. Selskapet skal utvikle og modernisere nødtjenesten nasjonalt og globalt ved å slå sammen vår moderne sikkerhetsteknologi for mobiltelefoner med neste generasjons nødtjenester.

-I styret sitter konserndirektør i Itera Gruppen, Kristian Enger, tidligere samferdelsminister Ketil Solvik-Olsen, Markedsdirektør i Choice, Anne Lise Haugen og grunder og forretningsutvikler Rich Larsen.

-I advisory Board sitter blant andre advokat John Christian Elden, investor Trond Riiber Knudsen, spesialist i allmennmedisin Finn Strekerud, Co-founder Charlen Larsen, TV-profil og relasjonsbygger Marco Elsafadi, Innovatør og forretningsutvikler Trygve Jacobsen

– Selskapet har utviklet bSafe Emergency Management System (BEMS), en trygghet- og sikkerhetsløsning for små- og mellomstore bedrifter, organisasjoner og lokale samfunn/lokale myndigheter.

-Selskapet utvikler bSafe Crisis Management System (BCMS), en kriseløsning for akutt beredskap og akutte situasjoner for alarmsentraler og nasjonale myndigheter globalt der informasjon, lokasjon og kommunikasjon er vesentlig for innbyggernes trygghet- og sikkerhet.

-Selskapet har fått i oppdrag fra sine to store internasjonale samarbeidspartnere, Otello og RapidSOS, om å utvikle og implementere teknologi som er tilpasset dagens globale situasjon med COVID-19.

-Selskapet utvikler nå teknologi som vil gjøre det mulig for innbyggerne å registrere seg i bSafeApp ved mistanke om smitte, smitte, karantene og lignende. Ved smitte eller mistanke om smitte vil det være mulig å spore tilbake hvor du har vært og hvem du har vært sammen med den siste tiden, noe som igjen vil kunne informere disse om situasjonen. Lokale og nasjonale myndigheter kan lokalisere, informere og kommunisere med innbyggerne via appen.

-bSafeApp har per i dag innbygget live streaming. Dette videreutvikles nå til å kunne tilby live streaming av hendelser som ansatte og innbyggere kan bruke i møte med lege, helsemyndigheter og/eller andre instanser.

– Systemet fungerer i alle ledd, fra brukeren/innbyggeren til lokale alarmsentraler og myndigheter, helt opp til nasjonale alarmsentraler og myndigheter.

– Selskapet planlegger å tilby våre ferdigutviklede produkter og tjenester til bedrifter, alarmsentraler, mobiloperatører og myndigheter globalt, herunder lokale, regionale og nasjonale myndigheter i løpet av 2020.