fbpx

Vil du være med å utvikle digitale helsetjenester og løsninger for Selvaag plussboliger?

28 - 29 January
13:00

Norway Health Tech skal bistå Selvaag Bolig i vurdering av aktuelle tjenestetilbud og teknologiske løsninger som kan gi beboere i Plussboliger økt trygghet og enklere tilgang til helsetjenester.

Norway Health Tech skal bistå Selvaag Bolig i vurdering av aktuelle tjenestetilbud og teknologiske løsninger som kan gi beboere i Plussboliger økt trygghet og enklere tilgang til helsetjenester.

Selvaag har bygget og ferdigstilt nærmere 60 000 rekkehus og leiligheter siden 1948.  Selvaag Bolig er et av Norges største boligutviklingsselskap og har over 11000 boliger under utvikling over hele landet.

I 2004 lanserte Selvaag konseptet Plussbolig® pr 2019 er 12 boligprosjekter ferdigstilt med til sammen nærmere 1500 Plussboliger. Prosjektene er geografisk spredd i Oslo, Stavanger, Bergen, Drammen, Kristiansand, Spania og Stockholm. Det er i tillegg prosjekter under utvikling i Stockholm, Asker, Trondheim, Lørenskog og Ås/Ski. For mer informasjon om konseptet og Selvaag Bolig se vedlagt presentasjon: «Digitalt servicekonsept Selvaag Plussbolig jan2019.pptx»

Invitasjon til leverandører:

Norway Health Tech skal organisere en-til-en møter for ledelsen i Selvaag Plussbolig®. Disse vil finne sted 28 og 29 januar. Vi inviterer nå leverandører til å søke om å få delta på disse møtene. Både aktører med løsninger og tjenester er velkommen til å søke. Hovedmodellen for Selvaag er at det er beboerne som skal være kunde og at disse kan formidles via deres plusskonsept.

For å delta må du:

Send inn registrering innen 18.januar med kort informasjon om bedriften og tjenesten/løsningen dere ønsker å presentere for Selvaag Plussbolig®.

I løpet av uke 4 vil alle motta informasjon om videre deltakelse.

Ved spørsmål ta kontakt med

Bent-Håkon Lauritzen, Rådgiver Norway Health Tech

Mobil 91844164

bhl@norwayhealthtech.com

Register

Documents and presentations

Digitalt servicekonsept Selvaag Plussbolig