fbpx

Helseteknologikonferansen 2020

10 September
08:30 - 17:00

Radisson BLU Scandinavia

New date for the conference: September 10th. Same place and time.

I samarbeid mellom Tekna, Norwegian Smart Care Cluster og Norway Health Tech arrangeres Helseteknologikonferansen for 5. år på rad. Her samler vi dyktige profesjonelle fra helsesektoren og helsetjenesten, tankeledere, helseindustri, beslutningstakere og teknologer. Vi fokuserer på tema som er aktuelle og inspirerer til fortsatt felles innsats i feltet.  Dette er en nyskapende og viktig møteplass for alle som er interessert i implementering av ny helse- og velferdsteknologi.

Vi mener at innovasjon skjer best når helsevesenet kommer sammen med leverandørene – og når merverdi for bruker, pasient og helsepersonell står i sentrum. Her treffer du hele sektoren for interessante samtaler om nytenkning og problemløsning.

Men hvordan skaper du endring? 

Få nyttige verktøy i endringsledelse og risikovurderinger. Oppdater deg på trender og nyheter, nasjonale prosjekt og rammebetingelser. Få eksempler på utviklingsprosjekter i både sykehus og kommuner. Og ikke minst: Se masse imponerende, ny innovasjon og teknologi.

Helseteknologikonferansen er en tverrfaglig møteplass for deg som jobber med helseteknologi, enten det er på sykehus, i kommunene, i forskningsgrupper eller i helseindustrien. Jobber du med forbedring eller nyutvikling av helsetjenester, bør konferansen være særlig interessant for deg. Dessuten vil ansatte i offentlig forvaltning eller organisasjoner absolutt ha glede av arrangementet.

Vil du være utstiller? Ta kontakt med Norway Health Tech (eller registrere deg på nettsiden). Merk – Platinapakker er nå utsolgt!

Vi sees!!

Register